Vanaf donderdag 14 april t/m zaterdag 16 april heeft de Wekeromse hardloop 3-daagse plaatsgevonden. Deze 3-daagse noemen we vanaf heden ‘rondje Wekerom’. Dit burgerinitiatief is in samenwerking met het Kulturhus opgestart. Dit houdt in dat er een paar Wekerommers de energie heeft verzameld om een hardloopevenement te organiseren. Omdat dit een succes geworden is, is dit een voorbeeld voor andere Wekerommers. Wilt u nu graag een nieuw evenement in ons dorp, meld u dan samen met een aantal mensen bij het Kulturhus, samen zorgen wij ervoor dat dit evenement er dan ook werkelijk komt. Kortom: Heeft u een leuk idee voor ons dorp en een aantal mensen die u willen helpen bij het organiseren van uw evenement? Meld u dan bij Anja Geijtenbeek of stuur een mail naar info@kulturhuswekerom.nl. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt.

18 april 2016 – Hardloop 3-daagse geslaagd